اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر اصفهان گفت: شهر اصفهان روزانه بیش از 3000 تن پسماندهای ساختمانی دارد که اینها در گردنه زینل طی سالیان سال انباشته شده و به یکی از کانون های نقطه ای ریزگرد تبدیل شده است.
سیدامیر سامع در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان درباره برنامه ها و اقدامات شورای اسلامی شهر اصفهان و مدیریت شهری در حوزه آلودگی هوای شهر اصفهان گفت: درباره آلودگی هوا تکلیف همه دستگاه های شهر در قانون هوای پاک که مصوب سال 96 بوده تعیین شده است. بنابراین علاوه بر اینکه ضعف قانون نداریم، چند آیین نامه اجرایی نیز وجود دارد. در قانون پیش بینی شده هر دستگاهی بتواند وظیفه خود را انجام بدهد.
وی با بیان اینکه ما به عنوان شورای شهر و نمایندگان مردم می توانیم از همه دستگاه ها از جمله شهرداری و سایر دستگاه های استان و حتی وزرا و در حد دستگاه های ملی مطالبه کنیم، افزود: این کار را در این چند ساله انجام دادیم برای اینکه یک قاعده بهتر و درست تری داشته باشیم لایحه ای را با شهرداری هماهنگ کردیم که به تصویب شورای شهر رسید، در این لایحه در حقیقت برش قانون هوای پاک از منظر مدیریت شهری و وظایفی که دستگاه ها باید انجام بدهند در قالب یک لایحه بیست بندی در سال 1401 تصویب شد و اکنون دائما دنبال می کنیم. فلسفه برش مدیریت شهری در قانون هوای پاک هست که اولاً شهرداری خودش الگو باشد و وظایف خود را انجام دهد و ثانیاً اینکه الگوسازی برای سایر دستگاه ها شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نقش نظارتی شورای شهر و مطالبه گری برای اجرای قانون هوای پاک در مدیریت شهری و سایر دستگاه ها تصریح کرد: مثلاً اینکه اگر شهرک های صنعتی کنار شهر آلاینده هستند باید اولاً ارزیابی و پایش بشوند و ثانیاً باید پالایشگر داشته باشند و نسبت به محیط زیست در آب، هوا و خاک اگر آلاینده کی دارند، فیلتر داشته و مناسب سازی کنند، این وظیفه سازمان محیط زیست و اداره کل محیط زیست شهر و استان است که مرتبا در جلسات مختلف این موضوع را دنبال می کنیم.
وی ادامه داد: در همین لایحه شورای هماهنگی محیط زیست پیش بینی شده است که شهرداری و شورای شهر و محیط زیست اعضای اصلی شورای هماهنگی هستند و به صورت مستمر جلسات تشکیل شده و در آن از دستگاه های استان برای آسیب شناسی ها و مشکلاتی که وجود دارد، دعوت می شود.
سامع با بیان اینکه در کمیسیون ویژه آب در سه سال گذشته بحث جریان پایدار رودخانه زاینده رود همواره پیگیری و مطالبه شده است، گفت: هم در سطح ملی و هم در سطح استانی سعی کردیم که یک مطالبه گر هوشمند و دقیق و یک کمک کننده به موضوع تامین منابع آب پایدار برای رودخانه زاینده رود باشیم و اقدامات خیلی خوبی هم در حوزه مدیریتی و هم در حوزه تامین منابع مالی برای این کار انجام شده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه حمل و نقل برای کاهش آلودگی هوای اصفهان تصریح کرد: در ابتدای کار شورای ششم، کمتر از 600 اتوبوس شهری فعال در شهر بود و اکنون به بالای 950 اتوبوس رسیده و سرفاصله ها کم شده و سیستم مدیریت ناوگان اتوبوسرانی به نام "اصرو" یکی دو سال هست که در اختیار مردم قرار گرفته شده است و در بحث تاکسی ها برای نوسازی تاکسی به شدت پیگیر بودیم که منابع مالی برای نوسازی این ناوگان انجام شود و نیز در موضوع تاکسی برقی، 50 عدد تاکسی برقی در آینده خیلی نزدیک به شهر می آید و ایستگاه های شارژ نصب شده و همچنین در بخش توسعه حمل و نقل پاک بحث خط2 مترو با قوت ادامه پیدا کرده و بودجه قطار شهری در سال 1400 که زیر یک هزار میلیارد تومان بوده امروزه به بالای 6000 میلیارد تومان رسیده یعنی ظرف سه سال بودجه قطار شهری شهر بیش از پنج - شش برابر شده و تامین منابع مالی در دستور کار هم شورای شهر و هم شهرداری بوده و کارهای خوبی در این حوزه انجام شده است. همواره تاکید داشتیم که بخش اول خط 2 همین امسال راه اندازی بشود که خوشبختانه تونل کاملا حفاری شده و نصب ریل ها شروع شده است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: یک قرارداد خیلی خوبی را با شرکت مپنا برای تامین منابع مالی و تجهیز خط 2 مترو داریم که برای اولین بار چنین مدل قراردادی در کشور بسته شده که یک شرکت داخلی هم تامین منابع انجام دهد و هم تکنولوژی ها را بیاورد و این اقدام بسیار مهمی هست که در این دوره انجام شده و به دنبال تامین منابع مالی حدود 40 هزار میلیارد تومانی برای خط دو هستیم که بخشی از آن تقریبا آماده شده است.
وی با اشاره به موضوع پسماند و پیشگیری از آلاینده های زیست محیطی در اصفهان گفت: شهر اصفهان از قدیم در حوزه پسماند پیشتاز بوده، سه چهار تا کار خیلی خوب در این دو سه ساله انجام شد، یکی بحث پروژه تصفیه بیولوژیکی شیرابه که قراردادش با یک شرکت دانش بنیان بسته شد و کار انجام شده و اکنون در حال بهره برداری است، یعنی کارخانه پسماند اصفهان دیگر هیچ شیرابه ای را وارد محیط زیست نکرده و آلاینده تولید نمی کند و تصفیه کامل انجام می شود، در بحث پیرولیس که یکی از پروژه های در حقیقت فناورانه مدیریت پسماند هست، خوشبختانه دو واحد 10 تنی احداث و راه اندازی شد و مواد پلیمری و مواد پایه نفتی تبدیل به سوخت مایع می شوند.
سامع با بیان اینکه شهر اصفهان روزانه بیش از 3000 تن پسماندهای ساختمانی دارد که اینها در گردنه زینل طی سالیان سال انباشته شده و به یکی از کانون های نقطه ای ریزگرد تبدیل شده است، گفت: سعی کردیم کنترل لازم را انجام دهیم و قرارداد بازیافت پسماند ساختمانی بسته شده اکنون در حال ساخت تجهیزات آن هستیم.
وی با اشاره به توسعه و حفظ منابع و فضای سبز و توسعه کمربند سبز شهر اصفهان که از راهبردهای اصلی این دوره مدیریت شهری بوده، تصریح کرد: خوشبختانه تامین منابع آب پایدار شهر که ما قبلاً نزدیک 300 لیتر در ثانیه داشتیم و این چند سال اخیر کارهای خیلی خوبی انجام شده امروزه حدود 200 لیتر در ثانیه به عدد قبلی اضافه کردیم یعنی حدود 500 ثانیه بازیافت آب داریم که نزدیک به 10 - 15 میلیون متر مکعب در سال می شود و تا آخر سال حدود 200 لیتر در ثانیه دیگر به این عدد اضافه می کنیم.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: با هماهنگی بیشتر و هم افزایی و با تعامل با افزایش ظرفیت های دستگاه ها می توان از چالش اصلی اجرای کامل قانون هوای پاک که عدم منابع مالی یا محدودیت منابع مالی است، گذر کنیم و با حذف اقداماتی که باعث آلایندگی هوا می شود در این مسیر با موفقیت پیش برویم، یعنی هر کدام به عنوان یک شهروند و مسئول در قبال محیط زیست با تولید کمتر پسماند، صرفه جویی در مصرف انرژی و عدم اتلاف آب یک گام برداریم فشار کمتر و آلاینده کمتری را به محیط زیست وارد بکنیم این قطعاً بهترین راهکار هست.
انتهای پیام/163
{{name}}
{{content}}